Biografie

3In oktober 1989 kwam ik op de wereld in Oslo, Noorwegen. Hier heb in mijn eerste twee levensjaren gewoond waarna we naar Nederland zijn verhuisd. Ik groeide op in Zwijndrecht en later in Kampen. In Kampen deed ik de Havo met CM profiel. Op het Ichthus College kreeg ik de kans om drama als examenvak te kiezen en mee te spelen in een jaarlijkse grote musical. Hierdoor werd mijn liefde voor theater telkens meer aangewakkerd.

Als snel ontdekte ik de docent theater opleiding in Zwolle en voelde me daar gelijk thuis. Echter duurde het nog twee jaar voordat ik besloot om daar ook echt auditie te doen.

Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over theater, het docentschap, ¬†didactiek, stemgebruik, kunstgeschiedenis en het regisseren. Zo’n intensieve opleiding zorgt voor veel persoonlijke ontwikkeling. Ik durf dan ook te zeggen dat ik tijdens de opleiding ben gegroeid tot theaterdocent die met veel kennis, inzicht en passie voor een groep staat. Dit heb ik o.a. geleerd tijdens verschillende stages¬†en projecten.

Momenteel ben ik aan het werk als dramadocent op het ISG Arcus, een middelbare school in Lelystad. Daarnaast geef ik op de woensdagmiddag les voor Ventura. Her en der verzorg ik ook workshops en lessen bij non-profit organisaties, middelbare scholen en kerken, maar ik geef ook workshops welke niet verbonden zijn aan een organisatie of instelling. Hierover vind je hier meer informatie.

Tevens ben ik onderdeel van theatergroep Evina. Deze theatergroep maakt kleine voorstellingen voor bijvoorbeeld festivals of culturele dagen. Momenteel spelen we de voorstelling ‘Oma’s toverkist’. Dit is een familievoorstelling over twee vriendinnen die op zolder de leukste dingen tegen komen die hun fantasie tot leven doen komen. Bekijk hier mijn overige regie ervaringen.

Geef een reactie