Theater

Theater, een fantastisch vak waar men zich kan uiten op een andere manier dan in het gewone dagelijkse leven. De deelnemers kunnen zich individueel en in groepsverband ontwikkelen. Theater brengt wat te weeg, zowel bij de speler en de toeschouwer.

Ik vind het dan ook heerlijk om met theater bezig te zijn. Om samen met andere theater te maken, zowel in de lessen als voor een voorstelling. Ik kan dan volledig in een productie ‘kruipen’  en kijk dan naar de wereld als of ik door een theaterbril heen kijk. Alles wat ik zie en hoor wordt gelinkt aan de voorstelling, in de hoop dat iets toepasbaar is in de voorstelling. Het kan dan ook wel gezegd worden dat theater een groot deel van mijn leven is.

Ik ben actief als workshopdocent, regisseur, dramadocent, theatermaker, theaterproducent en trainingsacteur.
De verschillende workshops die ik aanbied zijn op deze pagina te vinden.  Als regisseur en theatermaker maak ik voorstellingen vanuit een vaste tekst of ontwikkelen we het materiaal met de groep. Hierbij kun je denken aan een eindvoorstelling van een amateurvereniging of een groep 8 musical. Tevens ben ik heel organisatorisch ingesteld en kan daarom de productie van een theaterproject in goede banen leiden en ben ik inzetbaar als trainingsacteur.

IMG_2769

Geef een reactie